Hvordan downloader jeg produktbilleder?

Ændret den Thu, 15 Jun, 2023 kl. 12:45 PM

Start med at gå ind på vores OneDrive mappe hvor vi har vores Marketing materiale

Sådan downloader du et enkelt billede fra vores OneDrive-mappe

Hvis du kun ønsker at downloade et enkelt billede fra en bestemt mappe, markerer du feltet før produktnavnet og trykker på knappen Download øverst på siden:

Sådan downloader du flere billeder på én gang

Ønsker du at downloade flere billeder på én gang, bruger du samme fremgangsmåde som med et enkelt billede, men markerer blot flere filer ad gangen:

Vær opmærksom på at filen du downloader vil være en zip-fil, som du skal pakke ud efter download.

- Se vejledning for, hvordan du pakker en zip-fil ud ved er klikke her.

Sådan downloader du en hel mappe med produktbilleder

Du kan også vælge at downloade en hel mappe på en gang. Det kan eksempelvis være en hovedmappe, som indeholder flere undermapper.

Hvis du f.eks. vælger mappen "VooPoo", vil du downloade undermapperne med alle VOOPOO-modellerne i vores sortiment på én gang.  Det kan både være praktisk og tidsbesparende.

Markér hvilken mappe du ønsker at downloade og tryk derefter på Download.

Vælg til sidst, hvor du vil gemme dem på din computer.

Vær opmærksom på at download af flere filer på én gang kan tage lidt længere tid.

Du vil efterfølgende skulle pakke filerne ud efter download, da filen som nævnt er en zip-fil.

- Se vejledning for, hvor du pakker en zip-fil ud ved at klikke her.