Hvordan returnerer jeg defekte varer?

Ændret den Thu, 15 Jun, 2023 kl. 11:00 AM

For at kunne returnere defekte varer skal du have en konto hos Claimlane, som er den platform vi bruger til at håndtere RMA fra vores kunder.

Hvis du ikke allerede har oprettet en bruger hos Claimlane, bedes du kontakte os på kontakt@danishtrade.dk, så vi kan sende dig en invitation, hvorefter du kan oprette en bruger.

Læs også mere omkring Claimlane, og hvordan vi håndterer RMA hos Danish Trade, ved at klikke her.