Mine Restordrer

Ændret den Wed, 26 Jul, 2023 kl. 12:18 PM

Det sker desværre, at vi ikke kan sende produkterne med det samme, fordi vi ikke har dem på lager på det givne tidspunkt. I dette tilfælde vil disse produkter blive sat i vores system som en restordre.

Vi har gjort det muligt at give dig et godt overblik over, hvilke varer du stadig mangler at få leveret fra os, og dermed hvilke restordrer du har hos os.

For at finde dine restordrer skal du starte med at logge ind på "Min konto" på vores webshop. Du kommer automatisk ind på siden, når du logger ind.

Klik på linket "Mine restordre" i venstre side af menuen.

Klik på dette billede

Din oversigt over restordrer

Du kommer nu ind på en oversigt over dine restordrer, som kan se sådan her ud:

1. Under hver ordre er der et link med teksten "vis ordre": Klikker du her, kommer du ind på en oversigt over hele ordren.

2. Eksempel på når ingen af produkterne er leveret: Der er bestilt 4stk., og der mangler at blive leveret 4 stk.

3. Eksempel på når nogle af produkterne er leveret: Der er bestilt 10 stk., og der er leveret 5 stk.

Hvis du har lagt en ordre, som endnu ikke er behandlet, vil den også fremgå af denne oversigt - dette på trods af, at den reelt set ikke er en restordre (varerne er på lager, vi har bare ikke nået at sende den til dig endnu).

Søgning på SKU på din restordre-oversigt

Hvis du mod forventning har mange SKUs i restordrer i din oversigt, kan du søge på enkelte SKU ved at trykke på følgende knapper på dit tastatur:

Computer - Windows: Ctrl + F

Computer - Mac: CMD+F (⌘+F)

Indtast nu det SKU eller produktnavn som du gerne vil finde ud af om det er på din restordrer oversigt. Tryk på "Enter" eller brug piletasterne for at komme til næste resultat der bliver fundet på siden

Du kan f.eks. søge på SKU "2385" eller produktnavn der indeholder ordet "tw30" - resultatet vil da se sådan her ud i din browser (Google Chrome)