Hvor kan jeg se mine ordrer på min forhandlerkonto?

Ændret den Wed, 28 Jun, 2023 kl. 10:49 AM

Tryk på “Min konto” når du er i vores webshop. Du finder ikonet lige ved siden af indkøbskurven, når du er logget ind på webshoppen.

Når du er inde på din profilside, kan du klikke på “Mine ordrer” som ses øverst. På siden der åbner vil du kunne se tidligere såvel som nye ordrer.

For at komme ind på siden “Mine ordrer” kan du også klikke i menuen til venstre.