Hvorfor er min profil ikke blevet godkendt?

Ændret den Mon, 12 Jun, 2023 kl. 4:15 PM

Har du ansøgt om at få oprettet en konto og dermed blive kunde hos os i Danish Trade, men efterfølgende får afslag på din ansøgning, skyldes det typisk en af følgende to årsager:

1) Hvis din profil ikke er oprettet inden for 48 timer, og du samtidig ikke har hørt noget fra os, kan det skyldes en helt almindelig fejl på siden.

Du kan med fordel ringe til os på +45 28762828 eller sende os en mail på kontakt@danishtrade.dk.

2) Du lever ikke op til de krav der er til at blive forhandler hos Danish Trade.