Kan jeg selv afhente min pakke direkte fra varelageret?

Ændret den Mon, 12 Jun, 2023 kl. 4:18 PM

Ja, du kan sagtens afhente din pakke på vores varelager. Du skal dog informere os om dette på forhånd og i så god tid som muligt.

Vi skal have godkendt aftalen, så du kan ikke blot dukke op ved varelageret og regne med, at din ordre er klar til afhentning, hvis ikke der blevet aftalt noget på forhånd.

Den nemmeste måde at informere os om dette er ved at tilføje en kommentar om afhentning til din ordre. Alternativt kan du give os et kald på telefon +45 28762828 eller ved at sende os en mail på kontakt@danishtrade.dk.