Løsning ved Brændt Coil

Ændret den Mon, 12 Jun, 2023 kl. 4:57 PM

Prime af coil

Det er vigtigt at "prime" coilen inden brug. Det er anbefalet at lade den stå i 5 minutter, efter coilen er "primet".

For lidt væske i tanken/pod'en

Der er mindre væske i tanken/pod'en end anbefalet. Ved meget lav væske i beholderen kan coilen ikke suge den nødvendige mængde væske op i vattet, og du vil derfor brænde coilen.

Ukorrekt opbevaring af maskinen

For at sikre at væsken ikke kommer ind i kernen af coilen, anbefales det at holde maskinen lodret, når den ikke anvendes.

Undgå vandret og omvendt anbringelse af maskinen. Specielt hvis væsken fylder 50% eller mindre af tanken/pod'en.

Forkert VG/PG Ratio

Hvis din VG-ratio på din e-væske er for høj, kan det resultere i dårlig fluiditet og derved brænde coilen.

Forkert valg af Coil

Vælger du en coil, der har for lidt kraft til dit valgte mod, kan det brænde coilen. Det anbefales at bruge de samme coils, som der fulgte med maskinen.