Løsning ved Lækage / Leaking

Ændret den Mon, 12 Jun, 2023 kl. 5:02 PM

Forkert PG/VG Ratio

1. Bruger du 15W eller mindre, anbefales det at din PG fordeling er høj, f.eks.: PG:VG=7:3

2. Bruger du 20W eller højere, anbefales det at din VG fordeling er høj, f.eks.: PV:VG=3:7/4:6

Autofire

Trykkes der på tænd-knappen uden at der bliver dampet, vil væsken fordampes, og uden andre steder at lægge sig, vil væsken ende i bunden af tanken. Dette vil højst sandsynligt resultere i væske lækage.

For høj temperatur

En for høj temperatur vil gøre e-væsken tyndere end normalt, hvilket vil resultere i lækage. Det anbefales at du opbevarer din maskine ved stuetemperatur, og at den ikke får direkte sollys.

Coil eller Pod er brugt i for lang tid

Når enten coilen eller pod'en er brugt i lang tid uden rengøring, kan der skabes kondens omkring mundstykket, hvor der er behov for rensning.

Der kan samtidig også skabes kondens omkring bundområdet, og det anbefales at pakke pod'en/tanken ind i et stykke papir og ryste den grundigt, for at få kondensen ud.

Det anbefales at dette gøres minimum en gang hver 7 dag.

Coil er ikke sat korrekt i tanken

Ved produkter, hvor du selv skal sætte coil i, er det vigtigt at presse coilen helt up i tanken, så den er helt tæt.

Det kan ske, at coilen over tid løsner sig en smule, hvorved det er nødvendigt at presse den op igen.

Forkert dampmønster

1. Bruger du 15W eller mindre, anbefales det at du maksimalt damper i 5 sekunder ad gangen og efterfølgende venter 5 sekunder, før der dampes på ny.

2. Bruger du 20W eller højere, anbefales det at du maksimalt damper i 3 sekunder ad gangen og efterfølgende venter 5 sekunder, før der dampes på ny.

Dårlig lufttæthed på pod/tank

Oplever du, at din tank/pod er beskadiget eller har revner, anbefaler vi at du får skiftet din pod/tank