Sådan opdaterer du software på en Voopoo enhed

Ændret den Mon, 12 Jun 2023 kl. 04:29 PM

Step by step

1.

Første skridt er at gå ind på VooPoo’s egen serviceside på deres hjemmeside. Følg dette link for at komme ind på den rigtige underside: https://www.voopoo.com/software.html#service

2.

Når du er inde på siden med modellerne, skal du vælge din enhed.

3.

Hold din mus over din model og klik efterfølgende på Software.

4.

Efter at have trykket på Software, dukker der en boks op med forskellige downloads.

5.

Start med at downloade Configuration software

6.

Når konfigurationsprogrammet er downloadet, skal du downloade den nyeste version til den enkelte enhed. Det gør du ved at trykke på pilen ud helt ude til højre ud for produktnavnet.

7.

Når du har downloadet dette program, skal du åbne konfigurationsprogrammet, som du downloadede til at starte med.

8.

Når konfigurationsprogrammet er åbnet, skal du koble din VooPoo-enhed til din computer. Dette gøres med det kabel, du meget gerne bør have fået med i pakken, da du fik produktet hjem i første omgang.

Sørg for at pilen på kablet vender opad, når du kobler din enhed til computeren. Ellers virker det ikke.

9.

Når enheden er tilkoblet, er det en god idé at klikke på Device oppe i venstre hjørne for at sikre, at  din enhed er tilkoblet korrekt og dermed er tilgængelig.

10.

Er din enhed tilgængelig, som vist ved ovenstående eksempel, er næste skridt, at du trykker på Upgrade, som du finder lige under Device-knappen.

11.

Under Upgrade skal du klippe på Choose i øverste højre hjørne. Her skal du vælge den fil, som du downloadede specifikt til din enhed.

12.

Når du har fundet og valgt filen til din VooPoo-enhed, skal du trykke på Download(U) i øverste højre hjørne – lige ved siden af Choose-knappen.

13.

Din enhed bør nu gerne blive opdateret med den nyeste version af software. Når din download er gennemført, står der [ROM upgrade task] successfully i tekstfeltet i bunden af skærmen.

14.

Din enhed er nu opdateret til den nyeste version.

Note: Der skal tages forbehold for, at nyere modeller ikke nødvendigvis kan identificeres i konfigurationsprogrammet.