Kompatible produkter

Ændret den Tue, 30 Jul kl. 10:12 AM

På vores produktside kan du se, hvilket tilbehør der passer til netop den model, du kigger på.

Det har vi valgt at kalde for Kompatible produkter.

Denne funktion er hovedsageligt tilknyttet hardware, og du kan finde de kompatible produkter i det første faneblad under det givne produkt, hvilket ses på billedet nedenfor:

Da meget af tilbehøret er det samme, specielt til hardware fra VOOPOO, har vi lavet en lille funktion nedenunder de enkelte kompatible produkter, som vi kalder for I kurv

Her vises det antal af de givne produkter, som du allerede har lagt i kurven.

Dette har vi gjort, så du altid har styr på, hvor mange enheder du allerede har liggende i din indkøbskurv.

Læs mere om funktionen - lagt i kurv - i denne artikel

Hvis du klikker på linket KOMPATIBLE PRODUKTER, hvilket du finder under varianter og specifikationer i højre side på produktsiden, kommer du direkte til faneblad 1, som indeholder de kompatible produkter, der passer til produktsiden du er på:

Download skemaer der viser kompabilitet

- Aspire

- Voopoo