Hvor længe skal jeg beholde det ødelagte produkt, efter RMA er lavet?

Ændret den Tue, 13 Jun, 2023 kl. 10:03 AM

Produkter(-ne), som du laver en RMA på, skal opbevares i minimum 60 dage efter sagen er oprettet og sendt til os gennem Claimlane, medmindre vi kontakter dig og beder dig om at sende produktet retur til os.

Indenfor de 60 dage accepterer du, at vi kan kræve at der laves en video af den/de fejl der er med produktet, hvis vores leverandør kræver det. Hvis det sker, skal du lave en video af hver fejl, som din RMA drejer sig om. Dette skyldes krav fra vores egne leverandører, som vi skal imødekomme.

Ex: 1 fejl = 1 video // 3 fejl = 3 videoer

Når de 60 dage er gået, er der efterfølgende ingen krav fra vores side af ift. at sende produktet retur til os, og du er derfra velkommen til at kassere produktet.