Vejledende udsalgspris: hvor finder du den?

Ændret den Wed, 12 Jul, 2023 kl. 12:28 PM

Under samtlige produkter i vores webshop, har vi tilføjet en vejledende udsalgspris.

Denne vejledende udsalgspris er ikke den endelige pris, som du nødvendigvis skal sælge dine varer til i sidste ende til dine kunder. Den er blot et estimat for, hvad vi forestiller os vil være en god pris at sælge den for.

Den vejledende udsalgspris for det givne produkt, finder du på produktets produktside - lige under den originale pris.

På billedet nedenfor er det illustreret, hvor på produktsiden du finder den vejledende udsalgspris: