Sådan laver du en retur i Claimlane

Ændret den Mon, 29 Jul kl. 10:58 AM

Login på Claimlane ved at klikke her.

https://app.claimlane.com/

Indtast mailadressen samt det tilhørende password, som du oprettede dig med til at starte med.

Har du glemt dit password – tryk på Forgot password

Vælg vores retur portal : Danish Trade - retur

Vælg “Danish Trade retur” - hvis du ikke kan se den på listen søg da efter “danish trade retur”

Vælg “retur

Sådan laver du en retur

Vælg “brand” - søg hvis det brand du ønsker ikke findes på listen

Vælg “itemname” - søg hvis det itemname du ønsker ikke findes på listen

Vælg “Variant”  søg hvis den variant du ønsker ikke findes på listen

Vælg “SKU” (det kommer automatisk frem når du har valgt de forrige felter

Vælg “antal

Vælg “returårsag

Vælg en af følgende

• Udgåede varer (TPD Registrering)

• Lovændring - ombytning/ompakning

• Pakkefejl - Produkt mangler

• Pakkefejl - Forkerte produkter

• Pakkefejl - For mange produkter

• Ifølge aftale

Læs også vores artikel – Hvad er en godkendt retur?

Skriv en beskrivelse (valgfrit) - Det kan f.eks. være at du har snakket med en af vores medarbejdere med hvem du har aftalt at lave en retur, eller hvis der er sket en pakkefejl kan du indtaste ordrenummeret hvorefter vi hurtigere vil kunne hjælpe dig.

Tryk “gem

Du kommer nu til næste side, hvor du kan vælge nedenstående valgmuligheder. Vælg det der giver mest mening for dig.

Tilføje yderligere produkter (gentag herefter de forrige steps beskrevet i denne vejledning)

eller

Gennemse din sag

Reference (valgfrit)

Skriv evt. navnet på en medarbejder du har snakket med (hvis du har aftalt en retur med os)

Husk at der skal være flueben i den lille boks “del reference med leverandør”

Tryk på “Færdig

Tillykke, du har nu lavet en retur, indsendt din sag og kan se den i din leverandør indbakke når du er inde på din konto.