Autosug

Ændret den Mon, 3 Jun kl. 10:34 AM

Autosug, også kendt som auto-draw, er en funktion på visse vaping-produkter, der gør det muligt for brugeren at aktivere enheden ved at inhalere gennem mundstykket, i stedet for at trykke på en knap. Denne funktion gør brugen mere intuitiv og minder om oplevelsen af at ryge en traditionel cigaret.

Når du inhalerer, aktiverer du en sensor, der tænder batteriet og opvarmer e-væsken, hvilket skaber damp, som kan inhaleres. Autosug er især populært blandt begyndere, da det gør overgangen fra cigaretter til vaping lettere.

Vi har nu markeret på alle vores hardware produkter hvilke der har autosug funktion og hvilke der ikke har.

Produktside

Du finder det under selve produktet hvor det ser sådan her ud

Når du holder markøren fra din mus hen over noget, så vil der ved mouseover komme en tekst frem, hvor der står "autosug".

Kategori side

Du kan også sætte filteret “autosug” til “ja” på vores kategorisider hvorefter alle produkter i den kategori som har autosug funktionen vil vises.