Specifikationer på produkter

Ændret den Mon, 24 Jul, 2023 kl. 9:23 AM

For at give dig et nemt og overskueligt overblik over specifikationer vises de nu i øverste halvdel af produktsiden - lige under Læg i kurv-knappen.

Mouse-over på en bestemt specifikation

Hvis du holder musen over en bestemt specifikation, kan du ofte få yderligere information, som du kan se på billedet nedenfor:

Specifikationer i produktbeskrivelsen

Data for specifikationer + ofte uddybende information kan du også se under produktbeskrivelsen, hvor der ofte er et afsnit dedikeret udelukkende til specifikationer - se billede nedenfor: