TPD - godkendt i følgende lande

Ændret den Mon, 24 Jul, 2023 kl. 9:03 AM

Hvis du ikke finder teksten TPD godkendt på et produkt, er det fordi det ikke kræves.

Det er ikke krav fra SIK, at alle produkter bliver TPD godkendt. Derfor er der på nogle produkter intet "TPD godkendelse"-mærkat.

På de produkter, hvor SIK har et krav om TPD godkendelse, har vi skrevet TPD godkendt samt i hvilket land de er godkendt i.

Landene, hvor produkter kan have en TPD godkendelse, kan være Danmark (DK), Sverige (SE), Norge (NO) eller Finland (FI).

På produktsiden finder du teksten TPD godkendt øverst på siden, lige under linjen med varenummeret.

Det er ikke krav fra SIK, at alle produkter bliver TPD godkendt. Derfor er der på nogle produkter ikke vist et "TPD godkendelse" mærkat.

Nedenfor ses et eksempel på et af vores produkter, der ikke behøver TPD godkendelse, og hvordan produktsiden ser ud, hvis der ikke behøves en TPD godkendelse.

HUSK

Hvis du ikke finder teksten "TPD godkendt" på et produkt, er det fordi det ikke kræves.

Det er ikke krav fra SIK, at alle produkter bliver TPD godkendt. Derfor er der på nogle produkter intet "TPD godkendelse"-mærkat.

Sådan finder du alle produkter med TPD godkendelse i et bestemt land

Hvis du ønsker at se alle produkter, der f.eks. er TPD godkendt i Danmark, kan du gå ud under menupunktet "mærker" og filtrere på TPD godkendt i Danmark.

- Tryk i feltet "DK"

Efterfølgende får du vist en liste over alle vores produkter, som har en TPD godkendelse fra SIK i DK:

Et eksempel på, hvordan du kan finde alle kits under hardware som er TPD - godkendt i DK

Gå ind på "mærker".

Tryk på "DK" under filteret "TPD - godkendt i".

Ønsker du efterfølgende kun at se alle kits indenfor hovedkategorien Hardware, kan du filtrere yderligere i listen ved at trykke i feltet "Hardware - Kit" under filteret "Produkt type":

Nu vises listen over alle Hardware kits, som har en TPD godkendelse i DK:

Hvis du hellere vil se TPD e-væsker, fjerner du først filtrering på Produkt Type -> Hardware - Kit:

Og sætter i stedet kryds i "TPD 10 ml" i stedet for:

Nu vises der en liste over alle TPD E-væsker 10 ml, som er TPD godkendt i DK.

Årsagen til, at der er en TPD - godkendelse på væsker, er pga. nikotin-indholdet i væsken.