Brugbare features (funktioner) på produktsiden ifm. indkøb

Ændret den Mon, 23 Okt, 2023 kl. 4:47 PM

Vi arbejder hver dag for at gøre købsprocessen nemmere og vores hjemmeside mere overskuelig for dig, der sidder med indkøb.

Derfor har vi opdateret vores hjemmeside med en masse nye fede features, som vi håber vil komme dig til gode, når du fremadrettet skal blive klogere på nye produkter eller købe ind hos os.

I stedet for at skrive en lang roman om det, har vi optaget en video, der udførligt viser dig, hvad de forskellige features kan, og hvordan de fungerer.

Se video nedenfor: