Lagt i kurv - feature

Ændret den Mon, 24 Jul, 2023 kl. 9:43 AM

For at forhindre at du mister overblikket undervejs, mens du handler, har vi lavet en funktion som husker dig på, hvad du allerede har lagt i din indkøbskurv.

Du ser funktionen under Kompatible produkter

Det betyder, at hvis du f.eks. allerede har lagt 10stk. af nedenstående varer i indkøbskurven:

• 10 x Voopoo PnP VM5 0.2 (5PCS)
  • 10 x Voopoo PnP VM6 0.15 (5PCS)
  • 10 x Voopoo PnP VM1 0.3 Coil ( 5PCS)
  • 10 x Voopoo PnP VM3 0.45 (5PCS)

så vil du under fanebladet Kompatible produkter, som findes på relevante produktsider, kunne se det antal du allerede har i indkøbskurven (se eksempel nedenfor):

Da meget tilbehør - især i vores VOOPOO-sortiment - passer til hinanden, vil du derfor altid kunne holde øje med f.eks., hvor mange coils du har i din indkøbskurv allerede - og det på tværs af kategorier.

Det antal, som du har liggende i din indkøbskurv, vil altid vises med samme antal under et tilsvarende produkt under fanebladet Kompatible produkter

Er det et produkt med varianter, vil den lægge varianterne sammen, som du kan se et eksempel på nedenfor:

- Ønsker du at vide hvor mange varianter af hver slags du har i din indkøbskurv kan du altid se en oversigt her.